Fıstıklı Köyü Pansiyon işletmelerinin tamamını web sitemizde tanıtıyoruz. Yalova’nın Armutlu İlçesindeki Fıstıklı Köyünde hizmet  veren tüm pansiyonlar hakkında sitemizden bilgilere ulaşabilirsiniz. Fıstıklı Köyü Pansiyonları özellikle yaz aylarında son derece yoğunluk kazanmaktadır. Yaz tatilinin kısa sürmesi dolayısıyla Fıstıklı Köyü pansiyon sahipleri  bu mevsimi en iyi bir şekilde değerlendirmek istemektedirler.

fıstıklı pansiyon

Özellikle İstanbul’a konum itibariyle yakın olması,Bursa ve Yalova’da ikamet eden tatilcileri buraya yönlendirmektedir. Sadece bu şehirler değil aynı zamanda tüm çevre illerden Fıstıklı Köyüne akın etmektedirler. Fıstıklı pansiyon ve apart dairelerin yanında aynı zamanda otel ve motel işletmeleriyle de kendini söz ettirmektedir.  Fıstıklı köyü pansiyon işletmelerinde sizlere tüm pansiyonların iletişim bilgilerini ve resimlerini paylaşıyoruz. Pansiyon ve apart dairelerin plaja olan uzaklık ve yakınlıkları ile tüm resimlerini sitemizde paylaştık. Siz de yaşamış olduğunuz tecrübelerinizi sitemizin yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.

Fıstıklı köyü plajı kumsalı ile tertemiz bir özelliğe sahip olup denizi de son derece temizdir. Hafta sonlarında Fıstıklı Köyüne ziyaretçi akını gerçekleşmektedir.

Şimdi sizlere tüm fıstıklı köyü pansiyonlarını tanıtmaya devam ediyoruz.

Fıstıklı Köyü Pansiyon İşletmeleri

 

 

Her sene fıstıklı köyünde yeni yeni pansiyon ve apart daireler hizmete girmektedir. Bu anlamda kalite son derece önemli hale gelmektedir. Yörenin turizm potansiyeli ile pek çok aile geçimlerini temin etme yoluna gitmişlerdir. Fıstıklı köyü pansiyon işletmeleri hakkındaki tüm şikayetlerinizi yorum bölümünden yazabilirsiniz. Sizlerin huzurlu bir tatil geçirmenizi arzu etmekteyiz. Bu anlamda Fıstıklı köyündeki tüm pansiyon işletmeleri hakkında en açıklayıcı bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

Fıstıklıda sadece pansiyon değil aynı zamanda Kiralık Apart Daireler de son derece gözdedir. Bu apartlardan bazıları mesala Günay Apart son derece tercih edilen bir Apart konumuna gelmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir